El PP considera un "despropòsit" el nou cartipàs del govern municipal

El PP també assegura que l'"augment de delictes a Sant Cugat" es deu al fet que l'alcaldessa fos la responsable de Seguretat Ciutadana

El Partit Popular s'ha mostrat molt crític amb la nova estructura del govern municipal després de la renúncia del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que la formació considera "un problema descomunal" pel govern. La decisió de l'alcaldessa, Mercè Conesa, de distribuir les àrees econòmiques en quatre regidors diferents no ha agradat gens ni mica als populars: "La falta d'una persona responsable de l'economia municipal només pot portar improvisació i problemes".

La formació lamenta que l'alcaldessa vulgui "prescindir" de la figura d'un regidor d'Economia i considera que els quatre regidors que es distribuiran les responsabilitats econòmiques tenen "poca o cap experiència" en aquest àmbit. "Aquest pegat és un despropòsit que deixa en evidència la mala gestió municipal i la falta de recursos de l'equip de govern, que no té ningú que pugui o sàpiga assumir el control i la responsabilitat de l'àrea econòmica de l'Ajuntament", afegeixen els populars.

Amb tot, el PP lamenta que "aquesta política de dispersió de funcions només pot comportar una greu desorganització amb conseqüències molt negatives pel funcionament de l'Ajuntament i del municipi".

Conesa, "responsable de l'augment de delictes"

La modificació del cartipàs no només ha consistit en la redistribució de les responsabilitats que fins ara assumia Carles Brugarolas, sinó que també hi ha hagut un canvi al capdavant de l'àrea de Seguretat Ciutadana. Si fins ara era la mateixa alcaldessa la que ostentava la responsabilitat d'aquest àmbit; amb el nou cartipàs és la tinent d'alcalde Cristina Paraira la que assumirà la gestió de la seguretat a Sant Cugat.

"L'alcaldessa ha trigat més d'un any a adonar-se que no podia prescindir del regidor de seguretat i abastar ella sola les funcions pròpies de l'àrea de seguretat, alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona", denuncien els populars, que asseguren que aquesta decisió ha comportat "l'augment de delictes a Sant Cugat".

A més, també consideren que el fet que Conesa fos la responsable de Seguretat també ha suposat "l'absència d'un Pla de Seguretat i el descontentament de bona part de la plantilla de policia municipal".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem