El PP exigeix a Conesa que implementi noves mesures per millorar la seguretat

La formació local portarà aquesta proposta al ple municipal del mes de maig

El PP exigeix a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que implementi les mesures que calgui per millorar la seguretat al municipi. La proposta arribarà al pròxim ple municipal d'aquest mes de maig. 

En la moció, el PP insta a l'equip de govern que porti a terme les accions necessàries encaminades a complir els acords de la Resolució 582/Xl del Parlament per a millorar la coordinació entre els diferents cossos policials i presentar els plans de seguretat i prevenció dels barris i el pla contra l'ocupació il·legal. 

La formació també vol que el Consistori demani a la Generalitat un calendari que marqui la incorporació dels nous efectius de Mossos d'Esquadra.

En un comunicat, el portaveu del PP, Àlvaro Benejam, ha destacat que "després de perdre el temps com va fer el govern durant el primer any de mandat, quan els robatoris a domicilis van augmentar un 51%, sent Conesa la responsable directa de seguretat, ara toca arreglar tot aquest despropòsit i fer tot el que es va deixar de fer en matèria de seguretat ciutadana i prevenció i fer-ho millor. Si en comptes d'acusar-nos de voler crear alarma social, Conesa ens hagués fet cas, aquestes dades no s'haurien donat". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem