El PP exigeix que s'imposin mesures per acabar amb l'incivisme al parc de Can Mates

Sovint, usuaris del parc aprofiten la zona per "celebrar festes, generant brutícia i un excés de soroll incontrolable"

El Partit Popular de Sant Cugat exigeix a l'Ajuntament de Sant Cugat que es prenguin mesures per tal de "frenar l'incivisme que pateix el Parc de Can Mates". La formació considera que s'han de prendre accions contundents per acabar amb el "mal ús" que molts ciutadans fan del parc.

 

Alguns dels veïns han denunciat que a "les nits, i en especial durant els caps de setmana, molts joves celebren festes, fan molt soroll i deixen brutícia sense recollir, la qual costa molesta els residents de Can Mates. Hem rebut queixes directes de quatre veïns de la zona, d'entre ells d'una resident que va presentar tota la informació en un dossier al consell de barri de Mira-sol", ha afirmat Álvaro Benejam, president del PP de Sant Cugat.

 

A més, Álvaro Benejam, considera que "els jardins i parcs de Sant Cugat són espais públics, així que s'ha de fer un ús racional i respectuós. El que han denunciat els veïns és un abús inacceptable de la zona". A més, el president popular ha afegit que "l'Ajuntament no pot acceptar aquestes conductes i exigim un pla d'actuació per tallar les accions incíviques i preservar els espais públics".

 

Benejam també ha advertit que "amb l'arribada de l'estiu i les vacances, les situacions de festes i sorolls poden augmentar, així que demanem a l'Ajuntament una major presència policial per fer complir l'ordenança de civisme".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem