Entra en funcionament l'espai tancat per gossos de Can Mates

Són 3.500 metres quadrats

La zona de Can Mates i el Parc Central ja compten amb un nou espai de sociabilització de gossos, situat per l'àmbit del pont de Can Rabella. Concretament, és un tancat de 3.500 metres quadrats i que els veïns ja han pogut estrenar aquest diumenge, dia 5 de febrer, segons ha anunciat l'Associació de Veïns de Can Mates.

Un espai tancat on els gossos es podran relacionar amb altres animals i anar lliure. És el cinquè punt de socialització de gossos de Sant Cugat. Els altres estan ubicats a Víctor Català, a l'avinguda de Can Bellet, a l'avinguda de Can Volpelleres i al Parc de la Pollancreda.

Cal recordar que propietaris de gossos de l'àmbit de Can Mates i Parc Central van qüestionar la creació d'aquest pipicà, ja que van reclamar un espai més obert perquè els animals puguin anar lliure. "Nosaltres tenim gossos, i ens agrada que vagin lliures, però creiem en la convivència entre els animals i les persones sense la necessitat de posar una tanca", va defensar un dels veïns.

Des de l'Associació de Veïns de Can Mates van defensar que aquest espai creat ja actua com un punt perquè els gossos vagin lliures i van argumentar la necessitat de tancar l'espai per evitar problemes de conviència amb nens i altres ciutadans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem