El PP no participarà als actes oficials de la Diada

“Volem que la Diada torni a ser la festa de tots els catalans, i que ningú pugui sentir-se exclòs per les seves idees", exposen els populars de Sant Cugat

Un any més, el Partit Popular de Sant Cugat no participarà en els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya "per l'ús partidista que l'independentisme ha dut a terme a les últimes edicions". Des del PP, lamenten que "els grups polítics sobiranistes, amb l'alcaldessa Conesa al capdavant, abandonin el to institucional de l'acte per convertir-lo en un acte de propaganda partidista" i consideren que aquesta situació "exclou a tots aquells catalans que no comparteixen ni la seva ideologia ni la deriva autodestructiva".

Des del PP, reclamen a l'alcaldessa Mercè Conesa que "sàpiga estar a l'altura del seu càrrec institucional" i compleixi amb el paper "d'alcaldessa de tots els santcugatencs" i no permeti "que les pretensions polítiques d'uns quants s'imposin a tots" els que volen celebrar la Diada Nacional. "Tots els catalans hauríem de poder gaudir de la nostra festa, sense haver d'assumir els eslògans de les entitats sobiranistes que res tenen a veure amb el que commemorem", afegeixen els populars.

La formació assegura que "l'ús partidista de la Diada genera una trista i infructuosa confrontació entre catalans" i recorden que "en democràcia les institucions públiques han de garantir el dret a la llibertat d'expressió, però no poden prendre partit per una opció política determinada que, a més, menysprea a la majoria de catalans i desafia l'Estat Dret vulnerant la igualtat de tots els catalans".

Per tot això, el PP de Sant Cugat es desmarca de la Diada Nacional de Catalunya i no participarà en els actes institucionals del municipi, com és la tradicional ofrena floral a l'estàtua de Rafael Casanova. "Volem que la Diada torni a ser la festa de tots els catalans, i que ningú pugui sentir-se exclòs per les seves idees, en democràcia això no hauria de ser possible" finalitzen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem