El PP reclama millores als barris de Can Cabassa i Mas Gener

Els populars posen de manifest el"la insatisfacció dels propietaris i veïns de Mas Janer i Can Cabassa pel tracte que estan reben per part de l'Ajuntament"

El PP de Sant Cugat reclama millores a Mas Gener i Can Cabassa i portarà al ple municipal de setembre una moció per tal de tirar endavant les actuacions necessàries per donar resposta a les queixes dels veïns d'aquests barris de Mira-sol. La torre d'alta tensió, l'estat de la riera o els sorolls de l'autopista són algunes de les qüestions que els populars creuen que s'han de millorar.

Així, el PP instarà a l'Ajuntament a disposar d'un pla de mesures de millora dels barris de Mas Janer i Can Cabassa. Un dels punts que reclama la formació és la retirada de la torre d'alta tensió del carrer de Guadalajara, que segons els populars incompleix la llei per estar en nucli urbà. Els veïns van denunciar aquesta situació en el Consell de barri de Mira-sol, tot i que des de l'Ajuntament es va informar que no tenien previst retirar-la en cap cas.

La millora de l'evacuació de les aigües residuals és una altra de les reclamacions, ja que el PP afirma que l'actual sistema "ha comportat greus molèsties als veïns, que han vist com insectes i rosegadors envaeixen les seves finques". Així mateix, també assenyalen "el descontentament dels veïns per la falta de neteja i poda de l'arbrat públic".

Una queixa històrica dels veïns de Mas Gener és el soroll provinent de l'autopista i que fins ara no ha trobat resposta per part de les administracions. El PP proposarà instar al Ministeri de Foment que prengui les mesures necessàries per alleugerir les molèsties. El PP també recull queixes veïnals en relació a la poca presència policial al barri i problemes de mobilitat al voltant de la B-30 i en reclama millores.

"Aquestes i d'altres reivindicacions posen de manifest la insatisfacció dels propietaris i veïns de Mas Janer i Can Cabassa pel tracte que estan rebent per part de l'Ajuntament, i que consideren que existeix un greuge comparatiu respecte dels veïns del centre o d'altres barris de Sant Cugat", afegeixen.

Solució per la riera de Can Cabassa

Finalment, el PP posa de manifest el cas que va explicar el TOT d'una veïna de Mira-sol que feia més de cinc anys que denunciava que la riera de Can Cabassa se li estava menjant el terreny de casa seva, fins al punt de patir per la integritat de la construcció.

"La falta de manteniment i neteja de la riera de Can Cabassa posa en perill l’habitatge d’una veïna del carrer de Galícia, que va construir la seva casa amb tots els permisos. La falta d’actuació d’aquest Ajuntament ha generat la indefensió d’aquesta veïna", lamenta el PP, que també demanarà actuacions a l'Agència Catalana de l'Aigua.

Després de la publicació al TOT, l'Ajuntament va anunciar unes actuacions de neteja i consolidació dels marges de la riera de Can Cabassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem