El PSC de Sant Cugat, al costat de Barcelona per l'Agència Europea del Medicament

Els socialistes presenten una moció d'urgència al ple municipal d'aquest 20 de novembre

Les institucions europees escullen aquest dilluns, 20 de novembre, la ciutat que acollirà l'Agència Europea del Medicament, que marxa de Londres com a conseqüència del Brèxit. Barcelona és una de les candidates i, en aquest context, el PSC de Sant Cugat ha volgut mostrar el seu suport a la capital catalana per aconseguir que l'agència s'instal·li a Barcelona.

Així, els socialistes santcugatencs presenten una moció d'urgència al Ple Municipal d'aquest dilluns per fer "front comú" amb Barcelona. El PSC destaca que "Sant Cugat i el Vallès forma part del clúster de bio-farma reconegut a nivell europeu i internacional", apunta que l'arribada de l'Agència Europea del Medicament a Barcelona seria benefició per tot el territori i emfatitza la creació de llocs de treball que suposaria.

Amb tot, el grup polític lamenta que les possibilitats de Barcelona "s’han vist debilitades donat el clima d’inestabilitat política i de la marxa de moltes seus corporatives cap a altres emplaçaments de l’estat"

El PSC considera que l'arribada de l'agència "convertiria Barcelona en l​a capital del medicament d’Europa" i tindria "una importància estratègica pel conjunt del territori (municipi, comarca, país, Estat). Finalment, els socialistes posen sobre la taula  la possibilitat que Sant Cugat ofereixi alguns tipus de serveis a la capital catalana en cas que l'organisme europeu s'acabi instal·lant a Barcelona.

Els grups polítics de Sant Cugat hauran de decidir si admeten la urgència d'aquesta moció i, per tant, s'obre el debat i la votació sobre la possible arribada de l'Agència Europea del Medicament a Barcelona-

Més informació
 
Comentaris

Destaquem