El PSC tanca campanya veient "molt possible" l'alcaldia

La formació apel·la al vot útil de l'esquerra catalanista no independentista i moderada

"És molt possible que aconseguim l'alcaldia, o que aconseguim ser la força que faci possible el govern en aquesta ciutat i, evidentment, la presidència de Valldoreix, i les vocalies necessàries per governar amb comoditat", ha afirmat Pere Soler, alcaldable del PSC a Sant Cugat del Vallès per a les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig. Ho ha fet durant el sopar de tancament de la campanya que els socialistes han celebrat al local del partit aquest divendres, 24 de maig.

Un sopar en el qual Soler ha fet balanç de la campanya, agraint la feina feta per tot l'equip durant la campanya que, ha dit, "ha fet possible aquest ressorgir i aquest optimisme". "S'ha aconseguit una imatge molt fresca, lligada amb la campanya dels 40 anys d'existència del partit socialista, i dels 40 anys d'existència també del grup municipal, que som l'única formació política que ha estat aquests 40 anys, i que no ha canviat de nom, i que, per tant, no ha perdut la seva essència", ha reivindicat.

Soler ha destacat les complicitats que s'han teixit pel que fa a la candidatura d'Impulsem Valldoreix, amb Susanna Casta al capdavant. "Han aconseguit que altres persones s'unissin a aquest projecte socialista que feia dècades que no presentàvem candidatura pròpia a Valldoreix", ha remarcat, dient que "tant la campanya a Valldoreix, com a Sant Cugat, ha estat a un mateix ritme, i sols puc dir que elogis". "Han estat quinze dies intensos, però molt satisfactoris, i ja veurem com diumenge, com diuen els joves, ho petarem", ha afirmat.

El PSC ha celebrat el sopar de tancament de campanya a la seu del partit. FOTO: TOT Sant Cugat

El PSC ha celebrat el sopar de tancament de campanya a la seu del partit. FOTO: TOT Sant Cugat

Soler afirma que la formació obtindrà "8 o 9 regidors, com a mínim", destacant que "tenim moltes coses a dir", ha dit, "no només amb els que confien amb el PSC perquè tradicionalment han confiat amb el PSC, sinó amb aquells que s'emmirallen en aquests moments". És per això que el candidat socialista ha apel·lat "al vot d'aquesta esquerra catalanista, o d'aquest catalanisme moderat, que no té cabuda amb la resta de formacions polítiques de l'espectre que es presenta a les eleccions".

En aquest sentit, ha detallat que "tenim uns Comuns, uns Podem, i uns Proposem, que lluitaran per assolir la xifra del 5% per entrar al consistori; nosaltres els diem que el vot útil és el vot al PSC, que sí que aconseguirem representació". També ha apel·lat al vot de Ciutadans, "que van creure en una falsa democràcia i que en aquests moments s'ha vist quin és realment aquest partit i que significa; significa la crispació i la confrontació, per tant, que tornin a confiar amb el PSC". I també ha apel·lat al vot del "catalanisme moderat, que actualment hi ha Units, però que tampoc assoliran el sostre del 5%". "Que vinguin i votin al partit socialista, perquè aquest serà el vot útil de l'esquerra catalanista no independentista, i moderada", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem