El santcugatenc Damià Calvet s'estrena com a conseller

El cap de setmana, després de la presa de possessió, va visitar el seu antecessor, Josep Rull, a la presó d'Estremera

El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet, ha estat aquest dilluns 4 de juny uns dels primers a arribar a la seu del Departament per estrenar-se en el càrrec. "Avui és el primer dia sense el 155 i hem de revertir els seus efectes", ha sentenciat Calvet, que també ha fixat com una de les seves prioritats rescatar la Llei contra el canvi climàtic, impugnada pel govern espanyol.

"Tenim moltes temes sobre la taula, en infraestructures, urbanisme i habitatge. Però una de les primeres coses que volem fer és defensar la Llei contra el canvi climàtic, de les primeres del sud d'Europa i de la qual n'estem molt orgullosos", ha comentat el flamant conseller de Territori. "Però l'estat espanyol la va impugnar en un moment que no ens podíem defensar, sota el 155, i ara volem repescar la llei", ha puntualitzat Calvet.

Calvet ha acudit al Departament acompanyat pel seu equip format per Ferran Falcó, Ricard Font, Agustí Serra i la santcugatenca Marta Subirà. Aquest passat cap de setmana, després de la presa de possessió, el nou conseller va visitar el seu antecessor, Josep Rull, a la presó d'Estremera. Una visita que repetirà aquesta setmana per formalitzar el traspàs de cartera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem