Elena Vila, nova assessora en polítiques comarcals i ocupació de l'Ajuntament

És càrrec de confiança del tinent d'alcalde Pere Soler, que va entrar al govern municipal pel pacte PDeCAT-Demòcrates i PSC

Elena Vila forma part des del mes de juliol de l’equip d’Ocupació i Polítiques comarcals sota la direcció política del tinent d'alcalde Pere Soler, que va entrar al govern municipal el passat gener després del pacte entre PDeCAT-Demòcrates i PSC. Vila, amb experiència a l'administració pública i local, treballa en qualitat d'assessora i té un sou de 61.000 euros bruts anuals.

Vila forma part de l'executiva local del PSC i ha treballat a l'Ajuntament de Rubí i a l'Ajuntament de Premià. És llicenciada en Sociologia per la UAB i Màster en lideratge per a la gestió política i social (UAB).

El Ple Municipal va aprovar el mes de maig, entre crítiques de l'oposició, aquest nou càrrec de confiança que percebirà un salari de 61.000 euros bruts anuals. La tinent d'alcalde Cristina Paraira va assegurar llavors que no suposaria cap despesa extra, perquè s'aprofitava una plaça que havia quedat buida.

El Ple Municipal d'aquest dilluns 18 de setembre ha donat compte del nomenament de Vila. El regidor de Ciutadans Sergio Blázquez ha tornat a criticar que "el cartipàs municipal està sobredimensionat" i ha lamentat que el govern faci "oïdes sordes" a les "demandes d'austeritat de la ciutadania".

Mireu les millors imatges del ple municipal. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem