Els valldoreixencs poden proposar com gastar 100.000 euros del pressupost

L'EMD de Valldoreix obre una part del pressupost a la ciutadania

L’EMD de Valldoreix ha engegat per primera vegada uns pressupostos participatius i ha convidat als veïns de la vila a decidir com gastar 100.000 euros del pressupost valldoreixenc. En una primera fase, entre el 24 d’abril i el 8 de maig, es fa la recollida de propostes ciutadanes.

Qualsevol persona empadronada a Valldoreix i que tingui almenys 16 anys, les entitats inscrites en el registre de Valldoreix i empreses i comerços de la vila podran presentar propostes. Es poden fer arribar els projectes a través de correu electrònic, d’un formulari que es farà públic al web de l’EMD i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Valldoreix.

A partir del 9 de maig es procedirà a l’anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades. La fase final del procés començarà a partir del 22 de maig quan es farà l’exposició de les propostes validades per la comissió tècnica, que donarà pas a la votació ciutadana fixada pels dies del 2 al 12 de juny.

En la votació, que es podrà fer a través d’internet o físicament a la seu de l’EMD, podrà participar qualsevol persona empadronada a Valldoreix i que tingui 16 anys o més. El tancament del procés participatiu serà el 13 de juny quan es farà la sessió informativa de les propostes guanyadores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem