L'EMD de Valldoreix aprova el pressupost de més de 9 milions d'euros per al 2020

El pressupost de l'EMD de Valldoreix s'ha aprovat amb el vot favorable de l'equip de govern, i l'abstenció de l'oposició

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat el pressupost per aquest 2020 de 9.275.508.000 euros. Ho ha fet durant la Junta de Veïns celebrada aquest 30 de gener amb l'abstenció de l'oposició. Un pressupost, lleugerament menor que el de l'any 2019 quan va ser de 9,5 milions, i que s'ha aprovat havent desestimat les dues al·legacions presentades durant el termini d'exposició pública posterior a l'aprovació inicial del passat 19 de desembre.

Més info: L'EMD aprova inicialment el pressupost del 2020: més de 9 milions d'euros

Juntament amb el pressupost, s'ha aprovat la modificació de la plantilla de personal, la modificació de la relació de llocs de treball i la modificació de l'organigrama.

En el torn d'intervencions, Susanna Casta (PSC) ha subratllat que "la gestió interna és competencia del govern" i que "no hem d'anar més enllà", mentre que Ferran Margineda (CUP-PC), ha demanat votar per separat la resolució de les dues al·legacions presentades, en tant que una d'elles era referent a una persona, però la segona es plantejava com a reivindicació sindical. Una petició, amb la qual ha coincidit Lluc Cahís (ERC-MES), que ha estat desestimada per haver-se de votar conjuntament.

Així, el govern ha votat favorablement, mentre que el conjunt de l'oposició s'ha abstingut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem