L'emergència climàtica i la Zona de Baixes Emissions, en el ple municipal de març

El Ple Municipal de Sant Cugat es podrà seguir de manera telemàtica pel canal de YouTube de l'Ajuntament

Sant Cugat celebrarà el ple municipal de març amb el medi ambient com a emblema, i és que s'aprovarà definitivament el Reglament de Zona de Baixes Emissions del municipi i el Pla d'emergència climàtica de l'Ajuntament, el dilluns 15 de març.

La sessió, que serà telemàtica, comença a les 16 hores i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat. A més, tots els partits s'adheriran al manifest del Dia Internacional de les Dones.

Sancions per COVID-19 i wifi per a tothom

L'Ajuntament començarà a tramitar directament les sancions per la COVID-19 que interposa la Policia Local, tal com van explicar en roda de premsa el darrer divendres 12 de març, amb l'objectiu de treballar per un model de "policia de proximitat".

[r.1]

D'altra banda, Ciutadans i Junts per Sant Cugat presentaran una moció conjunta amb la intenció de garantir una accessibilitat i navegabilitat a internet a tots els santcugatencs, posant el focus en els centres de salut, parcs i districtes perifèrics.

Més info: Ciutadans demana una xarxa wifi gratuïta per a tots els barris de Sant Cugat

L'informe del Síndic de Greuges

Finalment, abans de la celebració del ple ordinari de març, a partir de les 15 hores del dilluns 15 de març, el Síndic de Greuges presentarà el seu informe d'activitats de l'any 202, en una sessió que també es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem