Núria Gibert repeteix com a alcaldable per la CUP-PC a les municipals

Gibert ja va encapçalar la llista de la formació per a les eleccions municipals del 2015

Núria Gibert serà la cap de llista de la CUP-PC per a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran al mes de maig del 2019. Gibert repeteix com a cap de llista, ja que va encapçalar el grup municipal a les passades eleccions municipals del 2015 i és actual portaveu del grup municipal, a banda de presidir el Consell de Barri de la Floresta, i va ser també portaveu del secretariat nacional de la CUP . Qui no continuarà en les llistes de la formació és l'actual regidor, Ignasi Bea. "Ens sentim en disposició i amb forces per governar", ha dit Núria Gibert.

De totes maneres, durant la presentació de la llista electoral, els membres que la integren han volgut deixar clar que no es tracta d'una llista amb individualismes: "Volem fugir dels individualismes i presentem una candidatura conjunta amb ànim de governar", han assenyalat. A més, han explicat que la principal voluntat de la CUP-PC és superar els 4 regidors que van treure en les passades eleccions municipals. Cal recordar que el 4rt regidor de la CUP-PC, Dimitri Defranc, va abandonar el grup, mantenint l'acta de regidor, amb la qual cosa la força política compta amb 3 regidors actualment.

En aquest sentit, els 6 primers de la llista electoral, que s'han donat a conèixer en roda de premsa el dissabte 20 d'octubre són els següents:

  1. Núria Gibert.
  2. Lourdes Llorente.
  3. Aniol Pros.
  4. Joan Rosés.
  5. Marcos Simarro.
  6. Antonio Ontañón.

El programa electoral de la CUP-PC es decidirà a través d'assembles obertes de diferents àmbits, sempre sota el paraigües del programa marc que es defineixi des de la formació a nivell nacional. Els principals eixos del programa seran l'habitatge, les polítiques socials, la socieconomia i el comerç, la democràcia participativa, el model de ciutat i la qüestió nacional. Les assembles obertes serviran per elaborar les propostes concretes en cada àmbit.

La cap de llista a les eleccions ha explicat el codi ètic de la formació, que signen tots els integrants de la llista. Algunes de les característiques són la limitació de mandats, la independència financera, l'assemblearisme, fer de portaveu de les lluites socials i la ruptura amb l'estat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem