L'equip de Govern diu que l'escrit de Fiscalia "deixa clar que hi va haver irregularitats"

La Fiscalia va arxivar la investigació sobre contractes fets per l'Ajuntament entre el 2017 i el 2018, quan governava el PDeCAT

La Fiscalia ha arxivat la investigació sobre contractes fets per l'Ajuntament entre el 2017 i el 2018, sota el govern del PDeCAT. Una investigació que començava fa prop d'un any i mig després d'una denúncia de Ciutadans i que conclou que les contractacions no constitueixen cap fet penal.

Més info: La Fiscalia arxiva la investigació dels contractes municipals que va denunciar Ciutadans

De totes maneres, la Fiscalia ha posat el cas en coneixement de l'Oficina Antifrau de Catalunya. En aquest sentit, després de rebre les conclusions de la investigació, el divendres, 6 de novembre, l'equip de Govern ha emès un comunicat en el qual sosté que l'escrit "deixa clar que hi va haver irregularitats administratives i un descontrol, tal com ja constava en l'informe d'Intervenció".

"Evidents irregularitats"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, destaca en el comunicat que es posen de manifest “evidents irregularitats administratives” i que “es van ometre els mecanismes legals més elementals que asseguren la necessària transparència, objectivitat i lliure concurrència”. A més, l'alcaldessa ha afirmat que "com a govern estem patint les conseqüències d’aquesta deixadesa i descontrol en la contractació de l’Ajuntament".

Per últim, Ingla apunta que l'equip de Govern treballarà per "acabar amb les conseqüències d’aquestes males pràctiques sobre els serveis i projectes públics de la ciutat, així com amb el comprensible neguit del personal municipal. També donarem totes les explicacions necessàries a l’Oficina Antifrau.”

Cal destacar que Junts per Sant Cugat va demanar unes "disculpes públiques" per part de l'equip de Govern.

Més info: JxStC demana "una disculpa pública" del Govern després de l'arxivament de la Fiscalia

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem