ERC-MES insisteix que CiU no li va oferir pacte

La formació aposta per mantenir-se a l'oposició en el mandat 2015-2019 a Sant Cugat

La coalició formada per ERC-MES ha valorat la reunió mantinguda el dimecres, 10 de juny, amb CiU reiterant que aquesta formació no li va oferir pactar.

En un comunicat emès aquest divendres, 12 de juny, la formació d'esquerres assenyala que “ni ERC-MES ni CiU vam expressar la voluntat de formar un govern de coalició, tot i que ambdues parts vam coincidir en la necessitat de treballar per arribar a acords durant aquest mandat, pel bé de Sant Cugat i la seva ciutadania”.

En el mateix comunicat, ERC-MES assenyala els motius pels quals ha decidit no entrar al govern. En aquest sentit apunten que “la manera de fer política local de CiU en els darrers quatre anys no s’assembla a aquella per la qual apostem nosaltres”, i afegeixen que “des d’ERC-MES creiem que aquest tipus de política reclama molt de diàleg i consens entre els representants públics i la ciutadania”.

D'altra banda, destaquen que “apostem per dur a terme una oposició raonable i constructiva per poder dur a terme el compromís adquirit amb la ciutadania”.

Finalment, la formació es compromet a estudiar “amb atenció les 49 propostes de principis bàsics que ens ha presentat CiU” i remarquen que “l’equip de govern podrà comptar amb el nostre suport i lleialtat en totes aquelles accions que emprengui encaminades a aconseguir la plena sobirania de Catalunya”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem