ERC presenta una proposició no de llei per resoldre els problemes acústics de l'AP7

L'objectiu és solucionar l'impacte que aquesta via provoca als veïns de Mas Gener al seu pas per Sant Cugat

El grup parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat una proposició no de llei a la Comissió de Foment per resoldre de manera definitiva i immediata els problemes de sorolls provocats pel tràfic de l'autopista AP7-B30 al seu pas per Mas Gener, al barri de Mira-sol, al municipi de Sant Cugat.

En la proposició, el grup parlamentari insta el govern espanyol a elaborar un nou mapa estratègic del soroll a l'AP7 abans de finalitzar el primer trimestre del 2017. Igualment, insta a desenvolupar totes les mesures necessàries amb l'objectiu de minimitzar els nivells de soroll provocats per l'AP7-B30 al seu pas per Sant Cugat.

Igualment, es demana que s'inclogui als Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2017 una partida pressupostària per desenvolupar aquestes mesures.

La proposició no de llei arriba poc després que l'Ajuntament de Sant Cugat anunciés que requerirà judicialment el ministeri de Foment espanyol davant l'absència de resposta per resoldre els de l'impacte acústic de l'AP7 al seu pas per Sant Cugat. Concretament, la via afecta els veïns de Mas Gener, que fa anys que reclamen una solució. Poc abans, va ser la formació de Ciutadans la que va presentar també una proposició no de llei per solucionar aquest problema.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem