ERC s'ofereix a l'equip de Govern per “estar a l'alçada del que la ciutat ens demana”

La formació afirma que "es veia a venir" el trencament del Pacte de Govern entre PdeCAT i PSC

Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cugat del Vallès valora el trencament del Pacte de Govern entre PDeCAT i PSC a la ciutat anunciat aquest divendres, 3 de novembre, com quelcom que "es veia a venir". "En el seu moment, ja vam dir la desnaturalització del pacte en el moment en què el país es trobava", ha recordat Mireia Ingla, portaveu d'ERC-MES Sant Cugat.

"Ara, tenint en compte el que va passar dijous, que tenim a mig Govern del país a la presó, evidentment es veia a venir", afirma, recordant que aquest trencament s'ha produït en diferents municipis de Catalunya.

Amb tot, apunta que "és una decisió que havia de prendre el Govern de la ciutat i la seva alcaldessa, i nosaltres no podem fer altra cosa que respectar-ho".

A l'espera de conèixer els detalls del trencament, que s'explicaran dilluns, dia 6, en roda de premsa, Ingla fa un oferiment a l'alcaldessa de la ciutat, dient que "ja sap on som", i recordant que "sempre hem fet una oposició responsable, hem complert els nostres acords, i, insisteixo, estarem a l'altura del que la gent d'aquesta ciutat ens demana".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem