ERC Sant Cugat demana la dimissió de Rajoy i Fernández Díaz

'Público' ha difòs converses en les quals el ministre de l'Interior pressiona el cap de l'Oficina Antifrau per construir corrupteles d'ERC i CDC

La secció santcugatenca d’Esquerra Republicana ha reclamat la dimissió del president del govern en funcions, Mariano Rajoy, i la del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, arran de les informacions publicades per Público que indiquen que Fernández Díaz va pressionar el director de l'Oficina Antifrau per construir presumptes corrupteles d'ERC i CDC.

"El que està en joc és la llibertat i la democràcia, i no pas la victòria política d’un partit o un altre", ha explicat la candidata santcugatenca al Senat, Mireia Ingla. "És el conjunt de la nostra societat la principal víctima d’aquesta conspiració", ha afegit. Els republicans també exigeixen la dimissió del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

Els republicans també reivindiquen "els 85 anys de transparència i integritat que avalen la història del partit". Una circumstància, ha dit Ingla, que ha quedat demostrada una vegada més davant el fet que l’Estat "no ha estat ni capaç de fabricar un cas de corrupció creïble a ERC a través de mentides i manipulacions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem