L'exalcalde Joan Aymerich també es dona de baixa del PDeCAT

L'exalcalde de Sant Cugat diu que és inadmissible que el PDeCAT presenti una demanda judicial per un ús de marca

L'exalcalde de Sant Cugat Joan Aymerich se suma a l'allau de baixes del PDeCAT. Així ho ha comunicat al president del partit, David Bonvehí, en una carta on diu que està "disconforme amb l'actitud i les últimes actuacions". Aymerich assegura que ara actuarà com a independent: "Després de molts anys militant a CDC i després al partit que van crear com a hereu, el PDeCAT, m'he concedit voluntàriament un parèntesi d'independent".

Entre altres motius, l'alcalde santcugatenc durant 12 anys explica que "és inadmissible que s'arribi a presentar una demanda judicial per un ús de marca, a un partit que no deixa de ser hereu de Convergència" i afegeix que "ja només faltava l'amenaça de trencar els grups parlamentaris del Congrés i del Parlament".

En l'escrit, Aymerich també recorda que ell mai va ser partidari de substituir Convergència, la qual cosa, diu, ha confós el seu electorat.

Aquest dimarts la Junta Gestora del PDeCAT a Sant Cugat va dimitir. 

PDeCAT BAIXA ASSOCIAT

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem