Fortuny ha ofert compartir l'alcaldia a ERC-MES

La candidata de Junts per Sant Cugat ha tornat a mostrar la seva voluntat a arribar a un acord de govern amb els republicans

La candidata de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha ofert a la candidata d'ERC-MES, Mireia Ingla, compartir l'alcaldia per arribar a un pacte de govern abans de la constitució del ple d'aquest dissabte, 15 de juny. Així ho ha anunciat en una compareixença pública aquest divendres, 14 de juny.

Fortuny ha tornat a mostrar la seva voluntat de pactar amb ERC-MES el govern de Sant Cugat, una proposta que arriba in extremis, ja que el ple de constitució del nou ajuntament és aquest dissabte a les 12 del migida, i amb un possible pacte alternatiu entre ERC-MES, PSC i CUP sobre la taula.

Fortuny ha recordat que la seva formació va guanyar per sobre d'un 30% a la segona força, que va ser ERC-MES amb 6 regidors. "Estem satisfets d'aquests resultats", ha dit. L'alcaldessa en funcions ha volgut reiterar que la seva prioritat ha estat treballar per un govern sobiranista: "Defensem treballar per aquesta ciutat, que té els seus reptes. I defensem que això ho puguem fer des d'un govern sobiranista, els resultats recullen la possibilita de fer-ho, perquè la primera i la segona força sumen 15 regidors". La compareixença ha estat sense torn de preguntes dels periodistes.

ERC-MES no farà declaracions públiques de moment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem