Gairebé 60.000 santcugatencs podran votar a les eleccions generals

L'Escola Bressol MUnicipal Tricicle substituïrà les piscines del Parc Central com a col·legi electoral

Els santcugatencs estan cridats a les urnes el pròxim 26 de juny, en la repetició de les eleccions generals després que no hi hagi hagut cap acord d'investidura. Seran les quartes eleccions en poc menys d'un any, després de les municipals (maig 2015), catalanes (setembre 2015) i generals (desembre 2015).

En total, 59.833 santcugatencs estan cridats a votar a les urnes, el que suposa un increment de 664 persones respecte als últims comicis. El dia 26 de juny hi haurà 29 col·legis electorals per votar i l'únic canvi serà la substitució del col·legi electoral de les Piscines del Central per la seu de l’Escola Bressol Municipal Tricicle. En total a la ciutat hi haurà 86 meses electorals.

La consulta al cens, tancat l’1 de març de 2016, es podrà efectuar a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al telèfon 010 i a la pàgina web de l’Ajuntament. El termini de reclamacions va del 9 al 16 maig i es podrà efectuar a través de l’OAC.  La composició del cens només inclou els espanyols residents a l’Estat.

Els santcugatencs residents a l’estranger que vulguin exercir el seu dret de vot hauran d’enviar una sol·licitud de vot a la corresponent delegació provincial del cens electoral mitjançant un imprès oficial abans del 28 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem