Sánchez-Camacho: "Volem recuperar el votant que va marxar del PP"

La presidenta del Partit Popular a Catalunya ha visitat Sant Cugat, aquest dilluns 6 de juny

Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del Partit Popular de Catalunya ha visitat, aquest dilluns 6 de juny, Sant Cugat juntament amb el president del PP de Sant Cugat Álvaro Benejam.

Sánchez-Camacho, que considera que "Sant Cugat és una de les ciutats més importants de Catalunya" ha destacat que "el PP vol recuperar el votant que va marxar del PP". I és que, segons creu la presidenta de la formació a Catalunya, "a Sant Cugat hi ha un vot que ha quedat orfe. Un vot de gent assenyada, moderada, que vol serietat, estabilitat i nosaltres demanem que pensin que és molt més important votar a l'original que no pas a les còpies, perquè votar a les còpies és un fracàs".

En aquest cas, Sánchez-Camacho ha volgut fer el paral·lelisme entre Podemos i el PSOE amb CiU i ERC. Tal com ha destacat la presidenta del PP "quan CiU ha volgut assemblar-se a ERC ha crescut ERC, i ara que el senyor Sánchez i el Partit Socialista volen apropar-se a Podemos, qui creix és Podemos".

Per això mateix Sánchez-Camacho considera que per a les eleccions del 26 de juny "és molt important que el votant orfe del catalanisme moderat, assenyat, aquell que vol un projecte compartit entre Espanya i Catalunya torni a l'opció original i no a les còpies. Esperem recuperar part del vot de l'abstenció i part del vot que va anar a Ciutadans, la marca blanca del PSOE". 

En clau local, Sánchez-Camacho ha lloat la tasca que desenvolupa el PP i Àlvaro Benejam a Sant Cugat. "Estan fent una tasca extraordinàriament positiva, perquè són l'únic partit que, de veritat, s'estan preocupant per la gent, pels treballadors, per les pimes...".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem