Giuseppina Cariola, candidata d'Independents Sant Cugat per a les municipals del maig

La candidatura independentista ha presentat la seva llista i la seva alcaldable aquest dimecres 22 de març

L'advocada Giuseppina Cariola és la candidata d'Independents Sant Cugat per a les eleccions municipals del maig del 2023. Així ho ha fet públic la candidatura en un acte a la Unió Santcugatenca que ha aplegat unes 120 persones "fidels a l'1 d'octubre". La candidatura va fer una votació d'on van sortir els cinc primers candidats de la llista de la formació independentista, així, el número dos serà l'exregidor de Junts Josep Lluís Lliberia, la delegada de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, la metgessa i comerciant Sun Rius, serà la número 3,  i el coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana serà el número 4.

Durant la seva intervenció, la candidata s'ha reivindicat com a catalana, tot i ser d'origen italià. "Vaig prendre consciència de les reivindicacions del poble català arran del referèndum de l'1 d'octubre". Cariola també s'ha definit com una persona compromesa amb els drets humans.

La Candidatura

La llista s'ha presentat com una proposta nítidament independentista i fidel a l'1 d'octubre, de fet a la presentació s'han repartit urnes del referèndum. "Som persones amb esperit crític i constructiu. Volem una nova governança, perquè Sant Cugat tingui un govern independent de les consignes de partit, i que busqui consens i fort lideratge, sense oblidar que això passa per la independència de Catalunya". De fet, ja han dit que no pactaran amb partits que no respectin l'autodeterminació de Catalunya. En paral·lel, s'han mostrat convençuts que seran decisius en la formació del pròxim govern de Sant Cugat, el qual haurà de sorgir de les urnes del 28 de maig.

Aquesta proposta també vol obtenir representació a Valldoreix i presenta candidata a la presidència, Neus José. 

Més info: Neus José, presidenciable a l'EMD per Independents

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem