Neus José, presidenciable a l'EMD per Independents

El partit Independents Sant Cugat-Valldoreix ha presentat la candidatura per la presidència de l'EMD per les pròximes eleccions

Neus José, presidenta de Propietaris i Veïns de Valldoreix. serà la candidata d'Independents Sant Cugat-Valldoreix per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Així la formació independentista ha presentat a José com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix, aquest dimarts 31 de gener, al Club Esportiu Valldoreix. José havia sigut vocal del govern valldoreixenc liderat per Josep Puig, des del gener del 2019 fins al maig del 2019 com a independent pel grup del PDeCAT-Actuem, en substitució de Joaquim Castelló.

Abans de la presentació, Artur Royo, membre d'Independents, ha parlat de quines són les intencions i objectius del partit: "Som gent del poble, independent i transversal, que volem millorar la política municipal". En una declaració d'intencions, juntament amb Joan Contijoch, membre d'Independents, han afirmat que volen fer una "nova política" i deixar enrere la vella. "En les qüestions importants s'ha de consultar a la ciutadania perquè ella prengui les decisions, s'hauria d'establir un sistema informàtic per poder votar" explica Contijoch. També han anunciat que volen aportar "aire fresc" i allunyar-se de "corrupció i amiguisme" fent una política basada en la transparència.

D'aquesta manera, s'ha presentat a la candidata del partit a Valldoreix per les pròximes eleccions, Neus José, que ha parlat d'una "política de proximitat, ètica, compromís i transparència" des d'independents Sant Cugat-Valldoreix. Pel que fa al seu actual càrrec com a presidenta de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha confirmat que continuaria exercint com a tal.

D'aquesta manera, ara per ara, hi ha tres presidenciables a l'EMD de Valldoreix confirmats: l'actual vocal Susana Herrada per Junts, Juanjo Cortés que és el candidat de la coalició d'esquerres i José per la plataforma independentista. Independents per Sant Cugat va anunciar que es presentaria als comicis municipals el passat setembre, però ara per ara no es coneix el candidat que presentaran a l'alcaldia de Sant Cugat.

Més info: Susana Herrada rep l'escalf dels militants en la presentació com a presidenciable

Més info: L'historiador Juanjo Cortés, presidenciable a Valldoreix per la coalició d'esquerres

Més info: Una nova llista 'Independents Sant Cugat' es presentarà a les eleccions municipals

Falta de recursos

Els recursos que tenen per fer campanya són limitats i han demanat que tothom que bonament pugui pot fer una aportació econòmica. "Farem tot el que puguem des de les paradetes setmanals al Mercat, agrairíem també qui vulgui aportar econòmicament el que pugui i fer la màxima difusió" explica Artur Royo. Avui dia no tenen un líder i treballen entre tots els membres, i pel que fa al programa electoral el presentaran quan tinguin la llista definitiva de les persones que s'han presentat com a candidates, que de moment són 27.

En el torn de preguntes, una de les assistents ha comentat que si es tractava d'una "assemblea", perquè així li havia semblat, no prosperaria gaire, "com ha passat amb la CUP", i Royo ho ha negat. Un altre assistent ha recalcat la problemàtica que tenen amb les escombraries a Valldoreix, tant per la part de la recollida, que hi ha dies que no recullen, i per la part de l'augment de senglars. Neus José ha respost que "és un tema de contracte que s'ha de mirar".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem