ICV-EUiA vol que s'estableixin els termes d'ús de les xarxes socials de l'Ajuntament

El grup municipal proposa, entre altres, incloure les informacions de tots els grups municipals a les xarxes socials del Consistori

ICV-EUiA proposarà en el ple municipal del pròxim dilluns, 24 d'abril, que s'estableixin els termes d'ús de les xarxes socials de l'Ajuntament. 

Tal com explica la formació, en un comunicat, internet ha esdevingut, en els darrers anys, un nou canal de comunicació que és més pròxim a la ciutadana. De fet, el Consistori compta amb 4 canals a les xarxes socials: twitter, Facebook, Youtube i Instagram. A més, hi ha altres òrgans municipals, com el 010 o el Servei d'Ocupació Municipal, que tenen les seves pròpies xarxes socials. 

Des d'ICV-EUiA recorden que segons la llei, l'Ajuntament està compost per l'alcaldessa i el conjunt de tots els regidors i regidores escollits democràticament, fet que inclou tant a l'equip de govern com als membres de l'oposició. 

En aquest sentit, la formació local detalla que en les xarxes socials de l'Ajuntament només s'inclouen informacions relacionades amb les activitats que desenvolupa l'equip de govern. D'altra banda però, no es comparteix cap informació relacionada amb els grups de l'oposició.

Per això mateix, des d'ICV-EUiA proposaran al Ple municipal incloure a les xarxes socials de l'Ajuntament les informacions relacionades amb les activitats de tots els òrgans de l'Ajuntament, inclosos els grups municipals, de manera periòdica i amb igual tractament informatiu que la resta de formacions.

A més, els verds demanaran establir uns termes d'ús de les xarxes socials de l'Ajuntament que tinguin per missió la vocació de servei públic, així com que s'apliquin immediatament aquests nous criteris per tal de normalitzar el seu ús i donar cobertura informativa plural i ponderada a tots els òrgans que conformen el Consistori. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem