Independents Sant Cugat convoca una consulta per escollir candidat per les municipals

La nova llista independentista és l'única que es presenta a les eleccions que encara no ha presentat candidat

La nova llista electoral Independents Sant Cugat escull candidats aquest dimecres, 15 de març. La formació creada sota el paraigües d'Independents de Catalunya com una candidatura transversal i independentista va anunciar que es presentava a les eleccions municipals del 28 de maig el passat mes de setembre, però és l'única que encara no té candidat.

Més info: Una nova llista 'Independents Sant Cugat' es presentarà a les eleccions municipals

A la consulta s'hi han presentat 9 candiats , d'on sortiran els cinc primers candidats de la llista electoral. Aquets són els candidats: Jaume Asens i Passarrius, Ricarc Calvo i Vilanova,   Giuseppina Cariola, Dolors Garriga i Sisó,  Neus José i Rodríguez,  Josep Lluís Lliberia i Blasco, Ferran Pujol i Benlloch,  Sunn Rius i Soler, Artur Royo i Sánchez, Francesc  Salvador i Beltran.

Els adherits a l'Agrupació electoral podran votar fins a un màxim de cinc candidats i podran votar tots els adherits de forma presencial entre les 10 i les 20 hores. 

Els resultats es donaran a conèixer una setmana més tard, el dimecres, 22 de març, en l'acte de presentació de la candidatura que tindrà lloc a la Sala Clavé de la Unió Santcugatenca a les 19 hores.

A l'espera de saber qui serà número u de la llista d'Independents de Sant Cugat, ja sabem qui ho serà a Valldoreix. Es tracta de Neus José, que havia sigut vocal del govern valldoreixenc com a independent del grup PDeCAT-Actuem l'any 2019, que va ser presentada com a candidata a presidir l'EMD de Valldoreix el passat 31 de gener al Club Esportiu Valldoreix.

Més info: Neus José, presidenciable a l'EMD per Independents

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem