Ingla i Gómez repeteixen com a candidats d'ERC a les eleccions espanyoles

Bernat Picornell mantindrà el nomenament de senador per designació directa que el Parlament de Catalunya va aprovar per ple

Mireia Ingla i Èric Gómez repetiran com a candidats santcugatencs per Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions espanyoles del 26 de juny. Així ho ratificava el Consell Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya el dimarts, 17 de maig.

La portaveu del grup municipal tornarà a ser la número 2 de la llista al Senat per Barcelona, mentre que Gómez es mantindrà al número 11 de la llista al Congrés per la mateixa demarcació.

En un comunicat, Ingla ha remarcat la necessitat d'anar a Madrid a defensar el mandat obtingut arran del plebiscit del 27-S, mentre que Gómez ha contraposat el pacte que finalment es va assolir al Parlament amb la incapacitat dels partits espanyols per arribar a un acord.

Per la seva banda, Bernat Picornell mantindrà el nomenament per designació directa que el Parlament de Catalunya va aprovar per ple el gener passat i, per tant, té assegurada la continuïtat com a senador.

En els comicis del 20-J, la secció local d'Esquerra Republicana va aconseguir 8.329 vots, més del 18% dels vots emesos a Sant Cugat, triplicant així els resultats del 2011. Tot i no aconseguir entrar al Senat, Mireia Ingla va rebre la confiança de gairebé 440.000 electors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem