La instal·lació de pantalles acústiques en l'entorn dels FGC, a debat en el Ple Municipal

A més, en el Ple Municipal ordinari de juliol el Síndic de Greuges presentarà el seu informe d'activitats del 2019

L'aprovació inicial del text de l'Ordenança de bicicletes i VMPs de Sant Cugat, la instal·lació de pantalles acústiques en l'entorn dels FGC, l'adhesió de l'Ajuntament de Sant Cugat al Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya o la cessió d'un terreny per a l'Escola Nova seran alguns temes que es tractaran en el ple ordinàri de l'Ajuntament, un ple celebrat el dilluns 27 de juliol a partir de les 16 hores.

A més, durant la celebració d'aquest ple, el Síndic de Greuges presentarà el seu informe d'activitats del 2019, a partir de les 18 hores, i posteriorment serà el torn de l'audiència pública, a partir de les 19 hores.

Així doncs, durant el ple s'explicarà la proposta de conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a la millora de les condicions ambientals a l'entorn de l'estació de Sant Cugat mitjançant la instal·lació de pantalles acústiques.

Més info: FGC instal·la pantalles acústiques a Sant Cugat per reduir el soroll del tren

També, es portarà al ple l'aprovació de l'expedient de cessió gratuïta d'una porció de terreny, de naturalesa patrimonial, al sector de Can Bellet, a favor del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a la ubicació provisional de la 12a escola, anomenada Escola Nova.

Finalment, durant el Ple Municipal, el grup de Ciutadans presentarà una moció per instaurar en el municipi la Setmana Medieval de Sant Cugat i una altra per a deixar sense efecte la recentment implantada Anella Verda

Pel que fa a Junts per Sant Cugat, el grup municipal presentarà fins a 3 mocions: una de suport a la gestió de les entitats esportives de Sant Cugat, una altra per la creació d'un Banc municipal de patrocinis i una darrera per impulsar la llengua catalana.

Més info: Junts per Sant Cugat proposa la creació d'un banc municipal de patrocinis

Amb tot, un Ple Municipal que es farà amb un aforament limitat, però que es podrà seguir pel TOT Sant Cugat i les seves diferents xarxes socials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem