Massanés deixa la política després del poc suport que ha rebut la UASC

El cap de llista d'Un Altre Sant Cugat el 2011 i el 2015 abandona la formació després que la formació no hagi arribat al 1,5% dels vots

La plataforma ciutadana UASC es presentava per segona vegada a unes eleccions municipals i els resultats no van ser els esperats ja que han passat d'un 2% dels vots (2011) a un 1,3% (2015). La primera decisió de la formació ha estat anunciar la dimissió del seu cap de llista i un dels impulsors del projecte, Jaume Massanés, a qui agraixen la seva dedicació i treball.

Per la seva banda, l'executiva de UASC ha decidit prendre's un període de reflexió, respecte a com mantenir la seva tasca dins del municipi i de com afrontar els reptes de la ciutat. "Des de UASC volem deixar palès el nostre compromís amb la ciutadania de Sant Cugat, que com sempre, articularem a través del treball constant, la transparència i l'ètica", afirmen en un comunicat.

"Els integrants de UASC seguim i seguirem apostant i treballant per una política municipalista i de barris, en favor de les persones", finalitzen.

Implicat en el poble

Veí de Mira-sol des dels anys 60, Jaume Massanés ha estat sempre implicat en la vida dels barris sent membre de membre de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, La Floresta Parla i de la F.A.V de Sant Cugat (Federació d’Associacions de Veïns i Propietaris). Va ser regidor independent per Iniciativa entre el 2009 i el 2011 i anteriorment havia estat president d'Esquerra a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem