La JNC dona suport a les propostes de Junts per Sant Cugat

Mitjançant un comunicat, la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat mostra el seu acord a les propostes de caràcter econòmic i social de Junts per Sant Cugat enviades a l'Ajuntament

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat s'adhereix a les propostes enviades per Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament per tal de fer front a la pandèmia del coronavirus. A més, en el comunicat enviat pels joves de Junts per Sant Cugat, la formació agraeix les tasques realitzades per combatre el coronavirus i es posa a disposició de l'actual govern.

El comunicat de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat, enviat el dijous 2 d'abril, es divideix en 3 punts. En el primer d'ells, el grup santcugatenc vol "dirigir un fort aplaudiment a tots els sanitaris, a tot el personal de neteja, a tots els qui garantiu el subministrament d'aliments des de l'obtenció de les matèries primeres fins als caixers, als transportistes, als mitjans de comunicació, i a tots aquells sense els quals la gestió de la pandèmia no seria possible". A més, agraeixen a tothom que de manera solidària ha aportat peces sanitàries i a tots aquells que romanen a casa.

En el segon punt, la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat apunta que s'adhereix als 2 llistats de propostes de Junts per Sant Cugat enviats a l'Ajuntament, el dissabte 21 de març i el dimarts 31 de març, per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària. El propòsit d'ambdós és ajudar en tot allò que sigui possible a l'equip de govern amb propostes de caràcter social i econòmic", apunta la formació.

Finalment, el grup santcugatenc es posa a disposició de l'actual govern per tot allò que sigui necessari. "Són moments de suma, i només junts serem capaços de fer front a les conseqüències de la pandèmia i al virus mateix", sentència la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat en el seu comunicat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 
Comentaris

Destaquem