Jordi Queraltó, Lluïsa Muñoz i Sílvia Brugarolas, a la llista del PDeCAT

La candidatura que aglutina PDeCAT, Centrem i el PNC està liderada per Mayte Pérez

La candidatura del PDeCAT-Units per Sant Cugat, que aglutina el PDeCAT, Centrem i el PNC, ha fet pública la seva llista completa per les eleccions municipals del 28 de maig. La llista la lidera l'exregidora de Comerç i expresidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez, que definia la formació com "els hereus originals de CiU" en la presentació de la llista electoral.

Més info: El PDeCAT es reivindica com la versió "original de CiU"

Algunes de les novetats de la llista del PDeCAT són Jordi Queraltó (8), que va ser membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Sant Cugat i d'Òmnium Cultural; Lluïsa Muñoz (11), vocal d'Economia i Comerç de l'EMD de Valldoreix; i Sílvia Brugarolas (12), llicenciada en Història.

Més noms

El número 2 de la llista del PDeCAT és Joan Soler, president local del partit, conseller nacional i membre de l’executiva comarcal, i el número 3 és Carles Toda, qui va ser el candidat d'Units per Sant Cugat el 2019, una candidatura que aplegava Lliures, Convergent i Units per Avançar i que no va aconseguir representació. 

Els segueixen Xavier Auroux, conseller nacional del PDeCAT, membre de l’executiva local i de la comarcal; Maria Andreu, com a independent, consultora immobiliària; Laia Febrer, consellera nacional del PDeCAT per l’àmbit de Salut i membre del Comitè Executiu Nacional de Centrem i Ester Ballart, també com a independent, experta en màrqueting digital.

Tanquen la llista l'ex primer secretari del PSC i regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Cugat Michael Cáceres, el diputat de la formació al Congrés espanyol Genís Boadella i l'extinent d'alcaldia d'Urbanisme de CiU i expresident de Sant Cugat Empresarial Joan Franquesa.

Més info: El PDeCAT fitxa Càceres, exregidor del PSC, i Franquesa exregidor de CiU

El dijous 27 es farà l’acte de presentació de la candidatura, en un acte que tindrà lloc a l’auditori del Centro Popular Andaluz de la ciutat.

La llista

1. Mayte Pérez

Nascuda l’any 1975, ha viscut a Sant Cugat i a Valldoreix. 

Durant 15 anys va gestionar el seu propi negoci, activitat que va portar-la a ser elegida presidenta de Sant Cugat Comerç.

Es va incorporar, amb l'alcaldessa Mercè Conesa, a la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals del 2015, i va ser regidora de comerç fins al 2019. És membre de l’executiva del PDeCAT a Sant Cugat del Vallès.

Els darrers anys treballa, com autònoma, en l’assessorament de comerç urbà per patronals de comerç, i de plans de dinamització per diverses administracions públiques.

2. Joan Soler

Titulat per la UB, ESADE i la Universitat de Montpelier, és executiu comercial amb experiència en la gestió d’equips.

Cap local del PDeCAT, és conseller nacional i membre de l’executiva comarcal.

3. Carlos Toda

Amb 65 anys, és pensionista.

Catòlic practicant i vinculat amb diverses entitats socials.

Va ser candidat a l’alcaldia de Sant Cugat a les darreres eleccions sota el paraigües Units per Sant Cugat. Actualment milita a Centrem.

4. Xavier Auroux

Enginyer industrial, amb postgraus en finances i en direcció general. 

És conseller nacional del PDeCAT, membre de l’executiva local i de la comarcal.

Ha treballat en multinacionals i, simultàniament, en diverses universitats. Des de fa anys col·labora amb ESADE, a l’àrea de projectes finals. També fa uns anys és consultor solidari al Senegal, també en organitzacions per discapacitats, a Intermón Oxfam i organitzacions d’ajuda a la joventut.

5. Maria Andreu (independent)

Llicenciada en Dret i amb un Màster d’ESADE en Dret Internacional. En l’actualitat és consultora immobiliària.

6. Laia Febrer

Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC i MBA Internacional per La Salle.

Va entrar a formar part de CDC l’any 2015, on actualment és consellera nacional del PDeCAT per l’àmbit de Salut, i membre del Comitè Executiu Nacional de Centrem.

Especialista en Coaching Polític amb certificació per ICF.

7. Ester Ballart (independent)

Experta en màrqueting digital, i apassionada de l'art en totes les seves formes.

8. Jordi Queraltó

Empresari molt relacionat des de jove amb un ample nombre d’iniciatives i entitats de la ciutat.

9. Jordi Guasch

Format en enginyeria a les facultats de Terrassa, Madrid i Barcelona i en administració d'empreses a ESADE i a l'Arthur K. Watson Institute.

Després d’una ampla trajectòria professional en multinacionals (IBM i Dassault Systemes) l’any 2014 va engegar el seu projecte com emprenedor en serveis de tecnologia per empreses. Ha estat docent a Eserp, Euncet i ESADE.

Va ser directiu al Club Voleibol Sant Cugat i campió d'Espanya d'hoquei com a cap d’equip del Junior de Sant Cugat.

10. Eduard Tomàs

Va cursar Hostaleria al Sant Ignasi i a la Hoffmann.

Va treballar a Harrod’s Londres, i va ser durant 14 anys xef a restaurants emblemàtics de la ciutat. Actualment és propietari i xef executiu del Tomàs Grup, amb dos restaurants a la ciutat.

11. Lluïsa Muñoz

Valldoreixenca, empresària del sector de la restauració de Sant Cugat i membre de l'Agrupació de restauradors de la ciutat. 

Llicenciada en Filologia Hispànica i amb un postgrau en Direcció comercial i màrqueting. Premi de Sant Cugat Emprenedor i vocal pel PDeCAT d‘Economia i Comerç a l’EMD Valldoreix.

12. Sílvia Brugarolas

Llicenciada en Història i Piano, en l'actualitat és mestressa de casa i catequista al Monestir.

13. Domènec Flotats

Després de tota la vida laboral treballant en diverses entitats del sector financer, està jubilat des del 2012.

14. Miguel Jimenez (independent)

Jubilat de l’antiga Condiesel, va ser activista social, participant en els grans moviments socials de la transició. Membre de l'associació veïnal de Sant Francesc i del CPA.

15. Tomás Nicolás

Infermer de quiròfan a la Fundació Puigvert, entre altres entitats, és santcugatenc de tercera generació, i molt implicat en un gran nombre d’iniciatives: voluntari de Creu Roja, cofundador del Ràdio Club de Sant Cugat, membre de la Unió Ciclista, de la societat de caçadors i altres.

Amb el Club Fernando Pessoa de Sant Cugat ha aconseguit fites molt notables, tant a nivell de club i equip, com a títol personal.

16. Laia Calls

Emprenedora de 39 anys, llicenciada en filologia anglesa i formació en dansa moderna en Barcelona i Nova York.

Experiència professional en el sector de l'educació i la gestió cultural, i d’esdeveniments i espectacles, actualment és professora de dansa al centre de ball que va obrir a Sant Cugat l’any 2014.

17. Edison Salinas (independent)

Nascut a Equador l’any 1964, viu a Sant Cugat des de fa 23 anys.

Ha format part d'associacions de futbol llatí i de voleibol.

Treballa com autònom del sector de la jardineria.

18. Mercè Sanz

Treballa des de fa 38 anys com a cap d’administració d’una corporació de comunicacions.

19. Carlos Da Fontseca

De 18 anys d’edat, és estudiant de batxillerat al Liceu Politècnic, i fa 10 anys que viu a Sant Cugat.

Col·labora amb el Cottolengo del Padre Alegre i amb l’ONG Bocatas al barri del Raval de Barcelona

20. Àlex Santigosa (independent)

Psicòleg General Sanitari, especialitzat en teràpia familiar, resideix a Valldoreix des de fa molts anys. Ha treballat a l’administració pública en temes relacionats amb l’ocupació, l’emprenedoria i els serveis socials.

21. Casilda de Salas

Llicenciada en dret, treballa a l’empresa privada, i viu a Sant Cugat des de fa més de 35 anys.

22. Núria Parera

Tècnica en infermeria, treballa com autònoma a un negoci familiar de més de 50 anys.

23. Michael Cáceres (independent)

Advocat en exercici. Al llarg de la seva vida professional ha desenvolupat diferents responsabilitats, tant a l’empresa privada com a l’administració pública.

Vinculat a entitats esportives, culturals i veïnals de la nostra ciutat, va ser regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat en el mandat 2011-2015.

24. Genís Boadella

Advocat, membre de la direcció executiva del PDeCAT i diputat al Congrés dels Diputats des de 2019, és membre de la comissió de justícia.

25. Joan Franquesa (independent)

Tinent d'Alcalde d'Urbanisme per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat, fundador i president d'Òmnium Cultural a la ciutat, vicepresident de la junta del FCB, president Sant Cugat Empresarial i empresari.

Vinculat a multitud d'iniciatives de la societat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem