El PDeCAT es reivindica com la versió "original de CiU"

La candidata a l'alcaldia Mayte Pérez va presentar alguns noms de la llista electoral aquest dimecres, 22 de març

La candidatura del PDeCAT-Units per Sant Cugat ha presentat part de la seva llista electoral i s'ha reivindicat com la versió "originals de CiU" i no com els seus hereus. "Nosaltres no ens hem mogut d'on érem. Ara resulta que tothom és l'hereu de CiU nosaltres som els originals i no ens ho pot treure ningú.", ha dit l'alcaldable, Mayte Pèrez. A més, la candidata ha lloat el model de ciutat dels governs convergents. "Tenim clar quin model ens agrada i quin model volem recuperar". Pérez, a més d'haver tingut un negoci de perruqueria, va ser presidenta de Sant Cugat Comerç i, més tard, va ser regidora de Comerç des del 2015 al 2019 amb Mercè Conesa i Carmela Fortuny com a alcaldesses.

Més info: El PDeCAT es presentarà a les eleccions a Sant Cugat amb Mayte Pérez com a candidata

La candidatura aglutina el PDeCAT, Centrem i el PNC, però els últims dies hi ha hagut converses amb Junts per concórrer plegats a les eleccions, tal com ha confirmat la mateixa Pérez, tot i així, ha explicat que no hi ha hagut acord, encara que no descarta que n'hi pugui haver en un futur. Una de les línies vermelles que ha marcat la candidata del PDeCAT són els drets electorals, que actualment ostenta el PDeCAT, ja que Junts es va presentar a les eleccions del 2019 sota el seu paraigua.

En la presentació, Pérez ha estat acompanyada de Joan Soler, president local del PDeCAT, qui serà el número dos a la llista i del número 3 Carles Toda, qui va ser el candidat d'Units per Avançar el 2019, una candidatura que aplegava Lliures, Convergent i Units per Avançar i que va obtenir 1192 vots, però no va aconseguir representació. 

Altres membres de la llista seran:

4 Xavier Auroux (Economia i Hisenda)
5. Laia Febrer (Promoció Econòmica i Salut)
6. Maria Andreu (Habitatge i Urbanisme)
7. Ester Ballart (Educació)
8. Jordi Queraltó (Joventut i Emprenedoria)

Aquests candidats seran a la llista, però potser que canviï l'ordre de concurrència a les eleccions.

9. Octavi Sena (Igualtat i Diversitat)
10. Mercè Sanz (Medi Ambient)
11. Silvia Brugarolas (Benestar i Família)
12. Miguel Jiménez (Gent gran)

Crítiques al tripartit

Els retrets a l'actual govern de la ciutat d'ERC, PSC i CUP, van tenir lloc també a la presentació. Entre ells, la candidata va criticar la gestió econòmica de l'Ajuntament per no haver aprovat els pressupostos en cap exercici bans d'acabar l'any. També ca carregar contra les polítiques de mobilitat. "La circulació és un caos", ha dit". I no es va cansar de repetir que per la seva candidatura les persones són el centre. "Tenim molt clar que les persones són el centre de les nostres polítiques, volem un Sant Cugat de tots i per tots"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem