El PDeCAT fitxa Càceres, exregidor del PSC, i Franquesa exregidor de CiU

La candidatura del PEDeCAT, liderada també per l'exregidora Mayte Pèrez, també ha fitxat el diputat al congrés Genis Boadella

El PDeCAT-Units per Sant Cugat ha anunciat quines cares tindran els últims llocs de la llista per a la candidatura a les eleccions municipals del maig del 2023 a Sant Cugat. Així doncs, la formació ha fitxat dos exregidors de l'Ajuntament de Sant Cugat, en el número 23 Michael Cáceres, qui va ser primer secretari del PSC i regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Cugat des del febrer al maig del 2015. En el número 25, tancant la llista de la candidatura de Mayte Pérez, hi ha l'extinent d'alcaldia d'Urbanisme de CiU i expresident de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa. El PDeCAT també presenta de número 24 el diputat de la formació al Congrés espanyol Genís Boadella, qui ja va assistir a la presentació de la candidata.

Més info: El PDeCAT es reivindica com la versió "original de CiU"

La candidatura ja va anunciar que Joan Soler, president del PDeCAT a Sant Cugat, seria el número 2 i que Carles Toda, exalcaldable d'Units per Avançar el 2019 seria el número 3.

Michael Cáceres Tingley és el candidat a la posició 23. Advocat, va ser primer secretari del PSC i regidor a l’ajuntament de Sant Cugat. Col·labora amb entitats esportives i culturals de la ciuta. En Michael Cáceres es presenta com independent.

Genís Boadella i Esteve es presenta a la posició 24. Advocat, és membre de la direcció executiva del PDeCAT i diputat al Congrés dels Diputats des de 2019, on és membre de la comissió de justícia.

Joan Franquesa i Cabanas tanca la llista a la posició 25. Tinent d'Alcalde d'Urbanisme per CiU a l'ajuntament de Sant Cugat, fundador i president d' Òmnium Cultural a la ciutat, vicepresident de la junta del FCB, president Sant Cugat Empresarial i empresari. Vinculat a multitud d'iniciatives de la societat santcugatenca.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem