Junts defensa que hi ha "alternatives raonables" per la ubicació de La Mirada

Junts considera que la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres és cada vegada més difícil

Junts per Sant Cugat considera que la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres serà cada vegada més difícil i assegura que hi ha "alternatives diferents i raonables" dins del barri. Així ho afirma en una moció que presentarà al ple municipal de desembre, on demanarà a l'Ajuntament que prengui una decisió definitiva sobre la ubicació per l'escola. Cal recordar que Junts forma part de govern municipal amb Esquerra. 

Més info: L'AFA La Mirada celebra la reunió amb l'Ajuntament, però li demana que passi a l'acció

Junts assenyala que el projecte de construcció de La Mirada té un futur "incert a curt i mig termini" que "no dona certeses perquè l’escola pugui acabar construint-se", tenint en compte la batalla judicial oberta amb les entitats ecologistes. A més, el partit considera que la situació de sequera i el canvi climàtic "dificultarà encara molt més la opció de seguir pel camí de la ubicació actual al bosc urbà de Volpelleres".

"Hi ha alternatives diferents i raonables d’ubicació en el barri", defensa Junts. Per això, la formació portarà al ple municipal de desembre una proposta perquè l'Ajuntament prengui una "decisió definitiva" sobre la futura ubicació del centre, apostant pel "màxim consens possible". D'aquesta manera respon a la moció que presentarà el PSC, que va demanar accelerar els tràmits per a la construcció de l'escola al Bosc de Volpelleres. 

Més info: El PSC demana accelerar els tràmits per a la construcció de l'escola La Mirada

Cal recordar que el mateix Ajuntament de Sant Cugat liderat per Junts i ERC ja va presentar una ubicació alternativa, situada a l'aparcament de l'actual espai que ocupa els mòduls de La Mirada. Aquesta ubicació va ser considerada inviable per la comunitat educativa. Amb tot, el govern santcugatenc no ha acabat de concretar quina és la seva aposta definitiva per la construcció de l'escola. Per ara, no ha presentat altres ubicacions alternatives.

Més info: L'Ajuntament proposa una nova ubicació per La Mirada si la via judicial no es desencalla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem