L'AFA La Mirada celebra la reunió amb l'Ajuntament, però li demana que passi a l'acció

L'associació considera que la ubicació actual "és la més tangible" i creu que conviu amb "el projecte educatiu de l'escola i les necessitats de Volpelleres"

L'AFA La Mirada, la direcció de l'escola i l'Ajuntament han fet una trobada per analitzar el nou capítol judicial que viu el centre educatiu i parlar sobre el futur de l'escola, el divendres 24 de novembre. Des de l'AFA La Mirada celebren la reunió, però demanen al consistori que aprofiti el moment judicial que s'està vivint per accelerar el procés com a part demandada.

Més info: Les famílies de La Mirada demanen la construcció de l’escola a l’audiència pública del Ple

Més info: La Mirada assegura que l'Ajuntament vol fer pagar a les famílies el nou local de la cuina

El president de l'AFA La Mirada, Marc Gilabert, ha mostrat la seva alegria per la sentència del jutjat contenciós administratiu núm. 10 de Barcelona, que rebutja les demandes d'ADENC: "Sabem que no és una sentència ferma, però per nosaltres és un pas endavant per poder fer realitat l'escola. El que demanem és que l'Ajuntament, com a part demandada, actui d'ofici. En el darrer Ple Municipal va haver-hi unanimitat política, però veiem que de moment no s'han posicionat respecte a la sentència. Nosaltres seguim defensant que la ubicació actual és la més tangible per fer com abans l'escola, una ubicació que a més respecte al projecte educatiu inicial i que respecte les necessitats d'un barri en creixement com és Volpelleres".

Més info: Entitats ecologistes no descarten "nous recursos" contra el projecte de La Mirada al Bosc

Més info: Recurs d'ADENC per "mantenir la suspensió de les obres de La Mirada"

Més info: L'AFA La Mirada espera "voluntat política" per fer realitat l'escola

D'altra banda, Gilabert ha explicat que des de l'equip de govern se'ls hi ha comunicat que de cara el nou curs, l'escola comptarà amb 2 mòduls més, mentre l'edifici de La Mirada no sigui una realitat, un comunicat que ha estat rebut amb bons ulls per part de l'AFA La Mirada. Aquests mòduls seran els darrers, i és que ja hi haurà tots els mòduls necessaris per acollir els 9 cursos escolars amb els quals comptarà a partir de l'any vinent l'escola. "Ens han confirmat la ubicació exacta dels mòduls, a continuació dels actuals de primària" ha apuntat el president.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem