Junts denuncia "el poc de respecte institucional que té l'alcaldessa"

La portaveu de Junts per Sant Cugat ha atès els mitjans de comunicació després del ple municipal del mes de juliol, i ha demanat a Ingla que "rectifiqui"

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, s'ha mostrat fortament molesta, igual que el grup municipal, després del ple municipal del mes de juliol amb el tracte de l'alcaldessa, Mireia Ingla: "Volem denunciar el poc de respecte institucional que té l'alcaldessa". A més, ha expressat el seu malestar per les declaracions que ha fet l'alcaldessa sobre el president de l'EMD, Josep Puig: "Demanem el respecte que cal per a una persona que ha estat escollida a les urnes, votada pels veïns i les veïnes de Valldoreix".

En aquest sentit, la portaveu de Junts, Carmela Fortuny ha exigit que "hi hagi una rectificació" per part de l'alcaldessa. D'altra banda, ha reclamat "respecte institucional pels regidors i les regidores" i ha assegurat que la frase del mandat és "no té la paraula". Per això, ha demanat a Ingla que "escolti més" i ha apuntat que "té un excés de cel per fer d'alcaldessa".

A més, des de Junts denuncien "el tracte a la ciutadania", en relació al punt d'urgència sobre el projecte de La Mirada, que ha entrat a última hora en l'ordre del dia: "La ciutadania no s'assabenta dels punts d'urgència". De fet, Fortuny ha destacat que "el Govern porta punts d'urgència un ple darrere l'altre".

Fortuny ha destacat que en l'Audiència Pública, "l'alcaldessa ja ha pressuposat que la gent de SOS Bosc Volpelleres eren els que havien fet les pintades. Com els hi pot dir que netegin les pintades?" La portaveu de Junts ha demanat "respecte al malestar que s'està expandint a la ciutat" i ha instat Ingla a què "reflexioni", abans de sentenciar: "Això és insuportable".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem