Junts per Sant Cugat es desmarca del Cas Palau: "No ens sentim responsables"

"L'Ajuntament d'aquell moment no va fer res malament, la licitació no es posa en dubte", assegura la portaveu Carmela Fortuny

Junts per Sant Cugat es desmarca del Cas Palau i no se sent responsable de la corrupció provada en l'adjudicació del pavelló municipal de la rambla del Celler el 2002. "No ens sentim responsables. Junts per Sant Cugat és regeneració política i una bona manera de fer, sempre he defensat que era imprescindible", ha assegurat la portaveu, Carmela Fortuny.

El Tribunal Suprem va ratificar que Convergència, Fèlix Millet i Jordi Montull es van repartir 167.000 euros provinents de Ferrovial arran de l'adjudicació del pavelló de la rambla del Celler de Sant Cugat el 2002, quan CiU governava a la ciutat. Tot i això, Junts per Sant Cugat se'n desmarca completament i defensa que el grup actual "està format per molta gent independent que va més enllà dels partits".

Més info: El Suprem confirma que Convergència va rebre comissions pel pavelló de Sant Cugat

"Amb molta contundència, qualsevol tipus de corrupció i faci qui la faci. I condemno profundament aquesta corrupció que ha estat sentenciada", ha emfatitzat Carmela Fortuny, que ha afegit: "No seré jo la que defensi ni a Ferrovial ni a Millet ni a les persones de Convergència que van tramar aquesta deplorable manera de fer".

Tot i això, la portaveu de Junts per Sant Cugat ha volgut "defensar" la tasca de la institució i els governs de l'època: "L'Ajuntament d'aquell moment no va fer res malament, la licitació no es posa en dubte. Barrejar-ho tot fa mal a la ciutat i a la institució. A cap foli de la sentència hi consta ningú de l'Ajuntament". "Si algú té alguna prova que l'Ajuntament incomplís la legalitat o de mala praxis d'algun polític, que vagi al jutjat", ha insistit.

Carmela Fortuny: "Els polítics del govern ho estan utilitzant per desgastar a l'oposició"

En aquest sentit, ha criticat l'actual govern d'ERC-MES, PSC i CUP per "barrejar-ho tot": "Els polítics del govern ho estan utilitzant per desgastar a l'oposició, i ho fan de la ma de Ciutadans".

"L'acusació directa de l'actual equip de govern, assenyalant a la institució i als anteriors equips, no està fonamentada. Ningú de la institució ha de tornar diners ni cap polític ni tècnic ha de tornar diners", ha argumentat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem