La CUP-PC de Sant Cugat registra una moció en defensa dels pensionistes

El grup municipal ha registrat una moció per debatre sobre el col·lectiu de pensionistes durant el Ple Municipal del mes de juny

La secció local de la CUP-PC de Sant Cugat presentarà una moció en defensa del col·lectiu de pensionistes en el Ple Municipal del mes de juny. El col·lectiu de pensionistes representa un 13% de la població de Sant Cugat, ja que 12.000 ciutadans del municipi ho són. La moció consta d'11 punts i té per objectiu intentar focalitzar en la millora de l'estat dels pensionistes de Sant Cugat.

En un dels 11 punts de la moció, la CUP-PC argumenta que la "precarietat laboral les retallades de salaris han generat el dèficit a la Seguretat social; amb l’aprofundiment en la descapitalització del sistema, les retallades i la precarietat han minvat els ingressos". En la mateixa moció s'hi afegeixen 3 acords, als que vol arribar el grup municipal amb la resta de forces polítiques.

El primer acord té per objectiu la creació d'una oficina d'atenció al pensionista perquè el col·lectiu pugui fer-hi gestions i es presti un servei integral per resoldre qüestions i inquietuds dels pensionistes. El segon acord vol "acompanyar el primer acord amb la dotació pressupostaria necessària". Per últim, el tercer acord vol traslladar els dos anteriors a les entitats i institucions de Sant Cugat que tenen a veure amb la gent gran i als pensionistes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem