La JNC demana la dissolució de CiU

El president local, però, destaca que el trencament nacional no ha d'afectar a l'àmbit municipal

La JNC vol que CiU es dissolgui. Així ho ha demanat la branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya en una carta al president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, després que el "sí" s'hagi imposat en la consulta interna d'Unió, i per tant hagi perdut el bloc sobiranista.



El seu secretari general, Sergi Miquel, destaca que no podem permetre que Unió Democràtica de Catalunya alenteixi el nostre camí i que afecti l’acció política. En aquest sentit, anuncia que no assistirà a les properes Comissions Executives Nacionals de Federació si no és per definir els termes en què es dissol la federació.



A més, els joves nacionalistes conviden a tots aquells militants d’UDC de Catalunya que vulguin treballar sense condicionants, a sumar-se a la JNC i al projecte de CDC “per fer més fort el procés”.
 

La posició de JNC Sant Cugat

El president local de la JNC, Pol Moragas, ha fet una piulada demanant la dissolució de la federació. A més, Moragas en declaracions al TOT, ha dit que Unió "no ha estat clara". "Nosaltres tenim el nostre camí", ha subratllat.



Tot i això, Moragas no veu ruptura a àmbit santcugatenc. "Creiem que a Sant Cugat ens hem presentat per un mateix projecte. No veiem que el trencament nacional també hagi de ser a àmbit local". A més, ha destacat que a la mesa de votació que hi havia a Sant Cugat ha guanyat l'opció del "no" a la consulta interna dels democristians.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem