La ministra Báñez defensa, a Sant Cugat, l'actuació anticorrupció de la Guàrdia Civil

En una visita a Boehringer Ingelheim, on hi ha faltat l'alcaldessa de Sant Cugat, la ministra de Treball també ha defensat la catalanitat del govern de Rajoy

La ministra de Treball del govern espanyol, Fátima Bánez, ha visitat la planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat i ho ha aprofitat per valorar la recent actuació anticorrupció que va portar la Guàrdia Civil a l'ajuntament santcugatenc. "El que hem de fer és declarar la tolerància zero a la corrupció", ha proclamat, alhora que ha criticat els arguments de Convergència Democràtica sobre que es tracta d'una operació més política que policial: "És estrictament judicial".

Per Báñez, és imprescindible "saber la veritat" com més aviat millor i demana, a més, que es tornin els diners: "El més important és que tornin els diners que s'han pres a tots els catalans".

A la cita, que ha comptat amb el candidat del Partit Popular a la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, i la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, hi ha faltat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que havia anunciat la seva presència. Com a representant institucional de l'Ajuntament de Sant Cugat hi era Álvaro Benejam, portaveu popular.

"El govern de Rajoy és molt català"

Els dirigents del PP s'han reunit uns minuts amb els responsables de Boehringer. FOTO: Artur Ribera

La ministra de Treball ha encetat la seva visita a Boehringer amb un discurs polític, en el marc de la campanya electoral que s'apropa a Catalunya, on ha predominat la idea de la unió espanyola i la recuperació econòmica. "Li estem donant la volta a la crisi. Espanya creix, amb un creixement molt social que es tradueix en llocs de feina", ha celebrat.

Un cop ha ofert la seva visió sobre la situació econòmica actual, ha alertat dels riscos: "La recepta és sumar voluntats i només hi ha una garantia: l'estabilitat política". En aquest sentit, ha animat als catalans a seguir el camí comú a Espanya, com a única fórmula per seguir amb la recuperació i la creació de llocs de treball: "Demano el seny català, tan intel·ligent i cosmopolita".

A més, Báñez ha assegurat que la situació política catalana genera inestabilitat: "Alguns empresaris ens comenten que la inestabilitat els fa suspendre projectes".

Amb tot, ha reivindicat el compromís del PP amb Catalunya: "El govern de Rajoy és molt català".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem