Llencen ous i pintura contra l'Ajuntament per la pancarta de presos polítics

S'han pogut identificar els autors

Un grup de persones ha llençat ous i pintura contra la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics. L'acció s'ha produït durant la nit del 7 al 8 de juny, segons ha assegurat la nova alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, en unes declaracions a La Xarxa. La pintura ha tacat tota la pancarta i també ha embrutat els vidres, les parets i el terra exterior del Consistori.

"M'he llevat amb una notícia una mica desagradable. Ahir a la mitjanit sis persones van fer una bretolada i van embrutar amb ous i pintura la façana de l'Ajuntament on tenim la pancarta penjada", ha explicat Fortuny a La Xarxa. Segons l'alcaldessa, les càmeres de seguretat haurien enregistrat l'acció i s'han pogut identificar les sis persones que van cometre la "bretolada".

No és la primera vegada que la pancarta en suport als presos polítics que penja de l'Ajuntament de Sant Cugat rep atacs amb ous i pintura i, fins i tot, durant una manifestació en favor de la unitat d'Espanya desenes de manifestants la van acabar arrencant. L'Ajuntament de Sant Cugat, amb clara majoria independentista al Ple Municipal, té penjades pancartes de llibertat pels presos polítics des de la tardor.

La façana, el terra i els vidres de l'Ajuntament també han quedat plens de pintura FOTO: TOT Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem