L'expresident de la JNC Marc Tolrà s'afilia al PSC Sant Cugat

L'excap de la JNC torna a Sant Cugat després de dos anys a Bèlgica

El jurista Marc Tolrà s'ha afiliat al PSC Sant Cugat. El santcugatenc havia estat cap de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya i militant del PDeCat. Després va estar un temps breu al Partit Nacionalista de Catalunya d'on formava part del comitè executiu del partit liderat per Marta Pascal i del qual es va donar de baixa fa uns mesos. També, en els seus inici polítics Torlà havia estat simpatitzant d'ERC Sant Cugat. 

Més info: El santcugatenc Marc Tolrà, al comitè executiu del nou Partit Nacionalista de Catalunya

Els últims dos anys ha estat estudiant Dret Europeu a Bruges i treballant Parlament Europeu i la Comissió Europea. Ara, torna a Sant Cugat i afirma que té ganes de fer feina per les pròximes eleccions municipals del maig. "M'il·lusiona. Tinc ganes de fer política local. És de les que més m'agrada".

Sobre la destinació, té clar que el Partit Socialista és on vol ser: "És el partit amb que més m'he identificat des de 2017. I el que més he votat al llarg de la meva vida", diu. "És el que més congenia polítiques progressistes i garantia de cohesió social. També té polítiques europeistes fortes i m'hi identifico".

A partir de setembre, a més, Tolrà comença a opositar per al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat, segons ha anunciat a les seves xarxes socials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem