Mireia Ingla assegura que el projecte de La Mirada "segueix sobre la taula"

Segons Mireia Ingla, l'Ajuntament no ha rebut cap notificació, però la Comissió d'Urbanisme els va informar que es posposava l'aprovació definitiva

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va explicar que l'Ajuntament no ha rebut cap notificació d'aturada del projecte de construcció de l'Escola La Mirada i que el procés segueix en peu, a l'espera de l'aprovació definitiva de la Comissió d'Urbanisme de l'Oficina Territorial del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en una entrevista que va fer el dilluns 25 de gener a Televisió Sant Cugat, 

Més info: La Generalitat atura la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres

Així doncs, Mireia Ingla va voler mostrar la seva sorpresa davant de la notícia: "Ens hem quedat perplexos quan hem vist la notícia als mitjans de comunicació perquè han avançat unes conclusions que el dia d'avui nosaltres no podem confirmar. La situació respecte a l'Escola La Mirada és exactament la mateixa que abans i com Ajuntament no tenim constància que la Generalitat hagi aturat res. Estic convençuda que si s'hagués aturat alguna cosa, seríem els primers a saber-ho".

A més, Ingla va explicar, en l'entrevista, l'actual situació del projecte de construcció de l'Escola La Mirada: "L'Oficina Territorial del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat forma part, i és per tant, element necessari de la tramitació de la modificació del planejament del projecte que fa temps que estem explicant que era preceptiva per poder fer el canvi d'ubicació de l'escola. Ells tenen l'aprovació definitiva després que nosaltres ho portéssim al Ple Municipal".

No obstant això, Mireia Ingla va lamentar que la Comissió d'Urbanisme els va notificar l'ajornament de l'aprovació definitiva, una aprovació que s'havia de decidir aquest divendres 29 de gener: "S'ha posposat l'aprovació definitiva i això és mala notícia, ja que implica un endarreriment de tot el procés de La Mirada. Aquest projecte és una de les prioritats del govern de Sant Cugat perquè tantíssimes famílies que van apostar per l'escola i el projecte en un entorn de Volpelleres han vist un gran endarreriment en la construcció de l'equipament".

Amb tot, l'alcaldessa va voler enviar un missatge de tranquil·litat a totes les famílies: "Estem pendents que la Comissió d'Urbanisme ens notifiqui l'aprovació definitiva del projecte que, malauradament, no podrà ser quan nosaltres tenim previst. Tanmateix, insisteixo que no hem pensat cap alternativa perquè la proposta que l'Ajuntament ha estat treballant continua damunt la taula".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem