Així és el nou cartipàs de l'Ajuntament. Quines responsabilitats té cada regidor?

El Govern aprova una remodelació del cartipàs per "afrontar al segona part de mandat"

El Govern de Sant Cugat ha impulsat un canvi de cartipàs "per encarar la segona part" d'aquest mandat. D'aquesta manera, Francesc Carol assumeix la cartera d'Esports, substituint Gemma Aristoy que també té la cartera de Salut. Segons explica l'Ajuntament, la crisi de la COVID-19 ha suposat un increment de les responsabilitats, càrregues de feina i dedicació de la regidoria de Salut, tal com ha avançat el TOT. Els canvis s'aproven per decret d'alcaldia i es dona compte al ple municipal. 

Més info: Francesc Carol serà el nou regidor d'Esports, substituint Gemma Aristoy

Així, Francesc Carol i Gemma Aristoy s’intercanvien les carteres d’Esports i Via Pública i Paisatge Urbà, mantenint la resta de les seves atribucions. De la seva banda, l’àrea d’Infància, que fins ara gestionava la regidora Pilar Gorina, passa a mans de la tinent d’alcaldia Núria Gibert.

Amb aquets canvi de carteres també es portaran a terme algusn canvis de tasques, per exemple, el control de plagues i fauna exòtica, que fins ara depenia de Benestar Animal, passarà ara a mans de Sostenibilitat.

Els canvi de tasques i de regidories no suposa cap canvi en els salaris dels regidors. 

Tot l'organigrama.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem