Oriol Junqueras i David Fernández, de campanya a Sant Cugat

Oriol Junqueras, el dia 13 de setembre, i David Fernández, el 18 de setembre, faran campanya a Sant Cugat

La campanya electoral de les eleccions del 27 de setembre ja està en marxa, com ha quedat demostrat en la Diada Nacional de Catalunya. Tot i ser uns comicis catalans, els pobles hi jugaran un paper important. I pel que fa a Sant Cugat, ja s'estan coneixent els primers noms destacats que vindran a fer campanya.

Aquest diumenge, dia 13 de setembre, serà el torn de Junts pel Sí que, conjuntament amb les JERC, ha organitzat un acte a les dotze del migdia a la plaça Barcelona. El president d'Esquerra i número cinc a la llista independentista, Oriol Junqueras, serà el convidat princinpal. També hi intervindran la directora de cinema Isona Passola i el cantant dels Catarres, Èric Vergés.

Per la seva banda, CUP-Crida Constituent tornarà a portar a David Fernández a Sant Cugat, després que també vingués per les eleccions municipals i deixés petita la plaça Barcelona. En aquest cas, serà al Celler Cooperatiu el divendres, 18 de setembre, a partir de les vuit del vespre. També hi intervindrà Manuel Delgado i Núria Gibert, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem