PDECat, ERC i CUP engeguen la campanya pel referèndum a Sant Cugat

La campanya pel referèndum comença malgrat les prohibicions

Aquest divendres, dia 15 de setembre, ha de començar la campanya electoral pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre convocat pel govern de Catalunya i que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional i investigat per la Fiscalia. Tot i això, el PDECat, ERC i CUP engeguen la campanya pel Sí a Sant Cugat amb la tradicional enganxada de cartells pel municipi. El president Carles Puigdemont manté que hi haurà votació el pròxim 1 d'octubre, ja que la nova legalitat catalana ho empara.

Així, com en altres eleccions convencionals, la formació nacionalista enganxarà cartells electorals referents al referèndum. L'acció convocada pel PDECat començarà a les 22.30 hores d'aquest dijous, 14 de setembre, a la plaça dels Quatre Cantons.

Per la seva banda, ERC farà l'encartellada a les 22 hores al carrer de Lluís Companys amb Cristofol Colom, i la CUP ho farà, a les 23 hores, A la confluència entre el passeig de Francesc Macià amb carrer de Salvador Espriu.

Cal recordar que en les últimes hores la Fiscalia espanyola ha obert diligències a més de 700 alcaldes sobiranistes de Catalunya i, en cas que no compareguin a declarar, ordenarà la seva detenció. A més, també ha enviat ordres a les policies locals perquè evitin el referèndum.

Esquerra Republicana de Sant Cugat també farà una enganxada de cartells aquest dijous i ha convocat un acte de campanya pel referèndum per aquest dissabte, dia 16 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem