Els regidors sobiranistes, a la concentració contra la justícia espanyola

La concentració arriba després que la Fiscalia hagi obert diligències als 712 alcaldes catalans que donen suport al referèndum de l'1 d'octubre

L'alcaldessa, Mercè Conesa, encapçalarà una delegació de regidors i regidores del ple municipal de Sant Cugat que assistirà a la concentració de rebuig a la persecució judicial i de suport als alcaldes i alcaldesses que s'han mostrat a favor del referèndum de l'1 d'octubre.

La cita tindrà lloc aquest dissabte, 16 de setembre, a les 12.00 h del migdia a la plaça de Sant Jaume. Una concentració que es va organitzar després que la Fiscalia ordenés obrir diligències d'investigació contra els 712 alcaldes i alcaldesses que han donat suport al referèndum.

PDeCAT, Demòcrates, ERC-MES i la CUP mostraven el seu suport al referèndum la setmana passada, amb un acte conjunt en què l'alcaldessa va signar un decret d'alcaldia. A més, el Consistori va facilitar a la Generalitat el llistat de locals en els quals es podrà votar l'1 d'octubre a Sant Cugat

La delegació santcugatenca comptarà amb regidors i regidores les formacions sobiranistes de Sant Cugat, PDECat-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC, que sumen 17 dels 25 regidors del ple.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem