Pere Soler (PSC) està disposat a continuar a l'oposició

El líder del PSC a Sant Cugat ho ha explicat a Cugat Mèdia, però no ha volgut fer declaracions al TOT Sant Cugat

Pere Soler està disposat a continuar a l'oposició com a regidor del PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat després dels resultats de les eleccions municipals que fan impossible un nou pacte d'esquerres per tornar a governar. Així ho ha explicat al mitjà Cugat Mèdia i, segons informen, també a l'executiva del partit socialista local aquest dilluns, 29 de maig, però no ha volgut fer declaracions al TOT Sant Cugat.

Més info: El PSC perd un regidor en un context d’alça de les dretes

Després dels resultats electorals en què el PSC va perdre un regidor i més de 1.000 vots, Soler va declarar el següent: “No crec que sigui el PSC el que ha rebut un vot de càstig. Ha estat el govern en general. La ciutadania no ha entès la fórmula d’aquest govern. No hem explicat prou bé l’acció realitzada. Ha estat un mandat molt difícil per tota la gestió de la pandèmia”, tot i que també va reconèixer que calia fer autocrítica.

En aquest context, i amb la que ha estat la seva companya de govern com a alcaldessa aquests quatre anys, Mireia Ingla, anunciant que renuncia a l'acta de regidora, Soler ha explicat a Cugat Mèdia que es veu amb forces per seguir quatre anys a l'oposició, sense descartar que després de les eleccions espanyoles, o després de l'estiu, el partit opti per un relleu a la primera secretaria del PSC a Sant Cugat. També afirma estar disposat a escoltar Josep Maria Vallès, però que, de moment, no ha rebut cap trucada seva.

Més info: Mireia Ingla plega i renuncia a agafar l'acta de regidora pel proper mandat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem