El PP dona suport a la candidatura d'Herrada (Som Valldoreix) no presentant candidat

El PP ha fet públic aquest dijous, 20 d'abril, que no presentarà candidat a presidir l'EMD per tal de donar suport a la candidatura de Susana Herrada

El PP ha anunciat que no presentarà candidat a presidir l'EMD Valldoreix per donar suport a la candidatura de Susana Herrada, Som Valldoreix. D'aquesta manera, ja són quatre els partits que donen suport a la proposta de l'actual vicepresidenta de l'EMD; Junts, PDeCAT, PP i Valents. Aquest últim partit ho va fer públic en un comunicat.  

La presidenciable a l'EMD de Valldoreix per Som Valldoreix i actual vicepresidenta, Susanna Herrada, va anunciar que no només es presentaria per Junts, sinó que es presentava amb una agrupació d'electors per tal d'aglutinar més sensibilitats de centredreta i poder fer front a la candidatura d'esquerres Valldoreix Plural, encapçalada per Juanjo Cortés. 

Més info: Herrada es presenta a presidenciable de l'EMD amb l'agrupació d'electors Som Valldoreix

L'alcaldable del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha declarat en una roda de premsa que no presentaran candidat a presidir l'EMD per "evitar que una candidatura Frankenstein de l'esquerra pugui guanyar la presidència a l'EMD Valldoreix". Així doncs, confien que Som Valldoreix "representi l'altre costat del tauler polític i tingui més possibilitats de sortir guanyadora". Tot i que no se sumen a la candidatura, afirmant que tenen "perfil propi" i unes "polítiques marcades" de cara al futur de Valldoreix, sí que animaran als seus votants a donar suport a la candidatura d'Herrada.

Per una altra banda, també han anunciat que aposten per la figura de Carlos Aranguren com a representant del PP de Sant Cugat a Valldoreix. "Confiarem que a l'urna de Sant Cugat traurem representació a Valldoreix i el Carles Aranguren pugui fer les nostres polítiques a Valldoreix" ha declarat Benejam. Aranguren ha expressat que, tot i que els hi agradaria "fer un pas endavant", han pres aquesta decisió per "responsabilitat política", ja que creuen que això és "el millor que podem fer ara mateix per Valldoreix".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem